Αρχική > Event > Εκδήλωση στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων: Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας
09 Οκτώβριος, 2013
18:00

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία», διοργάνωσε στο Β΄ ΚΑΠΗ της Νέας Χώρας , εκδήλωση- ομιλία με τη διατροφολόγο Ελπίδα Βουτσαδάκη για τη σωστή διατροφή των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, παρουσία πολλών φίλων του ΚΑΠΗ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο γλέντι με φαγητό και τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ .

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνομε για τα άτομα της τρίτης ηλικίας , προσφέροντας από το περίσσευμα της ψυχής μας και της αγάπη μας» χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

«Η ανταπόκριση των μελών του ΚΑΠΗ σε κάθε εκδήλωση μας και η όρεξη τους για ζωή είναι αυτά που δίνουν στο ΚΑΠΗ τη θεσμική του υπόσταση και την αδιαμφισβήτητη πραγμάτωση του», κατέληξε ο Δήμαρχος Χανίων .

H Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π, Χρύσα Χαριτάκη -Μακράκη φανερά συγκινημένη από την παρουσία τόσων πολλών φίλων του ΚΑΠΗ δήλωσε ότι ”Ο Δήμος Χανίων μέσω των 11 Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και των ποικίλων δράσεων που οργανώνει όπως οι “Σχολές Τρίτης Ηλικίας”, προσπαθεί μέσα σε αυτή την βαθύτατη οικονομική κρίση οι ηλικιωμένοι να διατηρούν ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας και μια καλή ποιότητα ζωής ”.